Werkwijze

Autoschade kan heel vervelend zijn. Daarom is het belangrijk om de reparatie ervan uit te laten voeren door professionals die werken volgens strenge kwaliteitsnormen. Bij Ter Horst autoschade begrijpen we dit als geen ander en zorgen we ervoor dat uw auto in goede handen is.

Uw auto laten spuiten vergt een vaste en zeer nauwkeurige hand. De auto moet perfect worden voorbewerkt om zodoende een resultaat te creëren dat er brandschoon en als nieuw uitziet. Uw auto glimt en glanst en alle oneffenheden worden weggehaald. U kunt er zeker van zijn dat het resultaat u tot tevredenheid stelt bij Ter Horst autoschade.

Autoschade

Autoschade kan variëren van kleine krasjes tot grote deuken en kan zowel het uiterlijk als de veiligheid van uw auto beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om autoschade zo snel mogelijk te laten repareren door een professionele autoschadehersteller. Bij een goede autoschadeherstelling wordt niet alleen het uiterlijk van uw auto hersteld, maar ook de veiligheid en de functionaliteit. Zo kunt u weer veilig en met een gerust hart de weg op.

Kwaliteitsnorm

Bij Ter Horst autoschade hanteren we de hoogste kwaliteitsnormen in de autoschadebranche. Dit betekent dat we alleen werken met de beste materialen en gereedschappen en dat we altijd de meest geavanceerde technieken gebruiken. Daarnaast werken we alleen met ervaren en gekwalificeerde monteurs die uw auto met zorg behandelen en de reparatie met oog voor detail uitvoeren. Zo kunnen we garanderen dat uw auto er na de reparatie weer als nieuw uitziet en veilig de weg op kan.

Visie & Missie

Onze missie is om autoschade voor onze klanten zo snel, efficiënt en zorgvuldig mogelijk te herstellen. We begrijpen dat autoschade een vervelende ervaring is en dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op wilt. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare service, waarbij we altijd open en transparant communiceren over de voortgang van de reparatie.

Projecten

We hebben door de jaren heen vele projecten uitgevoerd voor diverse klanten. Van kleine deukjes tot grote reparaties, we hebben altijd gestreefd naar het hoogste niveau van vakmanschap en kwaliteit. We zijn trots op onze projecten en blijven ons inzetten om onze klanten de beste service te bieden.