Over ons

Bij Ter Horst autoschade zijn we toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en hoogwaardige autoschadeherstel diensten. Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde monteurs die uw auto met de grootste zorg behandelen en herstellen met behulp van de nieuwste technologie en materialen. We begrijpen dat autoschade voor u als klant stressvol kan zijn, daarom streven we naar een snelle, efficiƫnte en zorgvuldige service, waarbij we altijd open en transparant communiceren over de voortgang van de reparatie.

Klantvriendelijkheid

We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt wanneer u uw auto bij ons achterlaat voor reparatie. Daarom streven we naar een klantvriendelijke en persoonlijke service. Onze medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen en te adviseren bij alle aspecten van de autoschadeherstel. We zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang van de reparatie en dat we al uw vragen beantwoorden. We willen dat u tevreden bent met onze service en dat u ons aanbeveelt bij vrienden en familie.

Garantie

Bij Ter Horst autoschade staan we achter ons werk. Daarom bieden we een garantie van 4 jaar op alle herstelde schade. Dit betekent dat als er onverhoopt iets misgaat met de reparatie, u ons altijd kunt bellen om het probleem op te lossen. We streven ernaar om eventuele problemen snel en zonder gedoe op te lossen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van onze dienstverlening.